Skip to content

Wat zijn Roundtables?

Elke maand organiseren wij vanuit het netwerk Roundtables dit zijn kennissessies bestaande uit verschillende CxO’s uit verschillende organisaties. Een Roundtable-sessie duurt twee uur waarbij er één specifiek thema centraal staat. Doorgaans zijn er 1 of 2 (gast)sprekers die een korte presentatie houden als inleiding. Hierna kan het sparren echt gaan beginnen en zullen we met elkaar een inhoudelijke discussie starten. 

Naast deze inhoudelijke discussie is het ook belangrijk dat er onderlinge relaties ontstaan. Het houdt immer niet op bij alleen een Roundtable-sessie. Het direct toepassen van wat je van andere Thoughtleaders kunt leren vindt ook vooral daarbuiten plaats. Je kunt The Thoughtleaders Network dus zien als een soort marktplaats van ideeën, inzichten en ervaringen. Maar je bepaalt uiteindelijk zelf wat je er mee doet. 

Directe waarde en directie inspiratie voor de eigen omgeving is wat er tijden deze Roundtable-sessies wordt nagestreefd. 

Ben jij een CxO en heb je interesse in het deelnemen aan de Roundtables?

Een terugblik op voorafgaande Roundtables

Digitale transformatie bij het CJIB

De meest recente Roundtable van het ‘Thougtleaders Network’ vond 24 juni plaats. Deze netwerkgroep bestaat uit een aantal gedreven CxO’s. Dit keer waren we virtueel te gast bij  het CJIB (Centraal Justitieel Incasso Bureau), om te leren hoe zij een zeer succesvolle digitale transformatie uitvoeren, die vooral stap voor stap verloopt. Naast de successen zijn we ook dieper ingegaan op de huidige dilemma’s en is een aantal mogelijke oplossingen hiervoor besproken.

Lees meer »

Klantgericht Leiderschap

Op vrijdag 25 maart was het onderwerp “Klantgericht Leiderschap” en met behulp van Sydney Brouwer zijn we daarover met elkaar aan de slag gegaan. Sydney is de reizende ster in sprekersland als het gaat om alle onderwerpen rond klanten. Jos Burgers ken je waarschijnlijk ook als guru op dat onderwerp – hij raadde ons Sydney aan omdat ‘….de nieuwe generatie aan zet is….’. Sydney Brouwer is auteur van onder meer de boeken: Klantgericht Leiderschap – 8 principes voor een klantgerichte cultuur, en zijn laatste boek: Als de koning je klant zou zijn. Over dat laatste boek is wel een leuk verhaal te vertellen.

Lees meer »