Skip to content

WHAT IS ON THE CXO'S MIND?

THOUGHTLEADERS DAY 2023

Ben jij een professional of leidinggevende en wil je graag weten hoe je jouw organisatie kunt transformeren naar een wendbare en aanpasbare organisatie? Dan is Thoughtleaders Day 2023 in Delft hét evenement voor jou! Hier krijg je de kans om geïnspireerd te worden door Janka Stoker, Rens van der Vorst en 8 andere Thoughtleader CxO’s, die hun kennis en inzichten met jou delen vanaf het podium.

16 juni 2023 van 12:30 – 20:00 in Delft

GA MEE OP ONTDEKKINGREIS

In onze snel veranderende maatschappij, waar nieuwe ontwikkelingen onvoorspelbaar zijn, is niets meer voor altijd. Continu veranderen is dan ook noodzakelijk en blijft belangrijk. De vraag is echter hoe je deze wetenschap in je voordeel kunt gebruiken en hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw organisatie niet vastloopt in verandering, maar deze juist kunt inzetten als kracht.

Vikram Kapoor en Rini van Solingen zijn sinds mei 2020 op ontdekkingsreis gegaan naar de geheimen van aanpasbaar organiseren en hebben hiervoor het Thoughtleaders Network opgericht. Op 16 juni geeft Rini voor het eerst een inkijkje in deze reis. Dit doet hij niet alleen, maar samen met 8 Thoughtleaders uit ons netwerk. Zij delen kennis en inzichten vanaf het podium en kijken samen met jou naar de toekomst.

KOOP NU JE TICKET(S)

De sleutel tot succesvol omgaan met voortdurende verandering is het creëren van een organisatiecultuur die flexibel, adaptief en veerkrachtig is. Door te leren van de kennis en inzichten van de Thoughtleaders en te kijken naar de toekomst, kun je deze cultuur binnen jouw organisatie ontwikkelen en de voordelen van voortdurende verandering in jouw voordeel gebruiken.

OVER ONS

Waada The Movement is een innovatieve organisatie die zich richt op het creëren van wendbare en aanpasbare organisaties in een snel veranderende wereld. Als moederorganisatie van Prowareness, Devon en Agile Cockpit, zijn wij toonaangevend in het ontwikkelen van innovatieve en pragmatische oplossingen voor organisaties die willen inspelen op de voortdurende veranderingen in de markt.

Bij Waada The Movement geloven we dat aanpasbaarheid en wendbaarheid essentieel zijn om succesvol te blijven in de huidige zakelijke omgeving. Onze focus ligt op het ontwikkelen van een cultuur van voortdurende verbetering, waarbij teams en organisaties in staat zijn om zich aan te passen aan veranderingen en kansen te grijpen zodra ze zich voordoen.

Met dit evenement willen we ons netwerk van Thoughtleaders en professionals samenbrengen om te delen hoe we deze inzichten in de praktijk brengen en hoe we organisaties kunnen helpen zich aan te passen en te groeien in de huidige tijd.

TOM JESSEN ALS DAGVOORZITTER

Tom Jessen is journalist, presentator, spreker en podcast host. Zo zou je hem kunnen kennen van de Maarten van Rossem podcast of zijn C-level podcast. Tom is onze dagvoorzitter op 16 juni tijdens het event. Hiernaast hebben we samen met hem ook leuke dingen gepland rondom zijn C-level podcast. Wil jij hiervan op de hoogte blijven? Zorg er dan voor dat je hem volgt!

Single ticket

495 per ticket
  • Gratis boek van Keynote Sprekers
  • Walking Diner

Early Bird Ticket

295 per ticket
  • Gratis boek van Keynote Sprekers
  • Walking Diner