Skip to content

Roundtable Klantgericht Leiderschap

Zoom

Een exclusieve workshop van Sydeny Brouwer. Aan de hand van zijn succesvolle boek ‘Klantgericht leiderschap’ zullen we de sessie aftrappen. De sessie vindt plaats van 10:00-12:00 via Zoom. Ben jij erbij?

Free

Roundtable Ontgroeven

Waada the Movement Brassersplein 1, Delft, Zuid-Holland, Netherlands

Het is bijna tijd voor de eerste fysieke Roundtable binnen The Thoughtleaders network. Op vrijdag 29 april neemt Kees Tillema ons mee op het onderwerp Ontgroeven, naar zijn gelijknamige boek. Hierin beschrijft hij prikkelende en baanbrekende ideeën om organisaties te ontwikkelen en te verbeteren. De Roundtable is van 14:00-16:00 bij ons op kantoor in Delft en zal bestaan uit meerdere CxO’s uit verschillende organisaties. We verwachten veel nieuwe inspiratie en kennis van Kees en elkaar te verkrijgen.

Free

Roundtable Swarm Organisations

Zoom

Op vrijdag 20 mei neemt Evert Bleijenberg ons mee op het onderwerp Swarm Organisation, na zijn gelijknamig boek. Hij beschrijft hierin een nieuw en innovatief organisatiemodel wat menselijke en natuurlijke zelforganisatieprincipes combineert in een “best of both world”- oplossing. In de Roundtable zullen we specifiek ingaan op deze nieuwe organisatiestructuur, en verwachten we veel nieuwe inspiratie van Evert, maar natuurlijk ook veel praktische ideeën, voorbeelden en mogelijke maatregelen van elkaar.

Roundtable juni: De reis van de digitale en Agile-transformatie binnen het CJIB

Zoom

Op vrijdag 24 juni neemt Bert Reitsma ons mee in de stappen van de digitale en Agile-transformatie binnen het CJIB. Deze sessie zal een werkvorm hebben waarbij wij samen gelijk de “discussie” starten onder inspiratie van Bert. Dus in een aantal kortere sprintjes door de reis heen, zeg maar. De sessie is zoals je gewend bent van 10:00-12:00 in Zoom.

Free

Roundtable: Agile Portfoliomanagement in de praktijk

Waada the Movement Brassersplein 1, Delft, Zuid-Holland, Netherlands

Op vrijdag 30 september gaat het dan ECHT gebeuren, de eerste fysieke Roundtable binnen het Thoughtleaders Network. Er staat een supertof programma gepland van 14:00-16:30. Meer informatie volt zo snel mogelijk, maar save the dat in je agenda - het zal in Delft of omgeving zijn.

Free

Roundtable Dienend Leiderschap

Zoom

Voor de roundtable op vrijdag 28 oktober hebben we de kans gekregen om Inge Nuijten aan
te laten sluiten. Zij neemt ons mee op het onderwerp Dienend Leiderschap, na haar gelijknamige boek. Zij beschrijf hoe dienend leiderschap het fundament kan zijn voor organisaties, relaties en mensen. Na Inge gaat Martin van Gogh ons meenemen in hoe hij is omgegaan met de wrijving op dit onderwerp tussen het angelsaksische en rijnlandse model in zijn omgeving. Kortom, wederom een hele mooie line-up voor de roundtable van oktober, maar probeer svp er rekening mee te houden dat we dus een half uur eerder starten dan normaal.

Free

Roundtable: Talentontwikkeling als transformatieversneller

Zoom

Hoge productiviteit, laag verzuim en gemotiveerde medewerkers: dat is de droom van elke organisatie. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Tijdens onze Roundtable op 25 november neemt Rob van den Berg ons mee in futureproof talentmanagement en leer je wat het is en hoe jij dit kan doen in jouw organisatie. (Deze sessie is van 10:00-12:00 in zoom.)

Free

Roundtable Teaming is de nieuwe realiteit van samenwerken

Waada the Movement Brassersplein 1, Delft, Zuid-Holland, Netherlands

Teams zijn een belangrijke motor van verandering, zowel binnen organisaties als tussen organisaties. Werken in teams is echter net zo noodzakelijk als lastig. Om hier verandering in te brengen, moet anders gedacht worden over teams. Want daar gebeurt het échte werk.

Op 27 januari neemt Patrick Davidson ons tijdens een fysieke Roundtable mee in het thema Teaming, naar zijn gelijknamig boek: "Teaming is de nieuwe realiteit van samenwerken". De sessie begint 14:00 in Delft waarbij hij de sessie zal aftrappen. Naast Patrick zal onze eigen Thoughtleader, Rini van Solingen ook zijn visie delen op gebied van Teaming. Vervolgens zullen we de dag rond 17:00 mooi afsluiten met een lekker hapje en een drankje.

Zien we jou de 27e?

Free

Roundtable: Product-led growth

Zoom

Op 24 februari neemt Jurrie van Rooijen, CTO van Bol.com ons tijdens een online Roundtable mee in het thema Product-Led Growth. Hierbij heeft de sessie een werkvorm waarbij wij gelijk de “discussie” starten. Hierdoor verwachten we veel nieuwe inspiratie van de Jurrie, maar ook veel praktische ideeën, voorbeelden en mogelijke maatregelen van elkaar. Verder zullen wij (na het aanraden van Jurrie) het boek "Inspired" van Marty Cagan voorafgaand van de sessie persoonlijk naar je op sturen, zodat je nog dieper het onderwerp in kunnen duiken. (Deze sessie is van 10:00-12:00 in Zoom)

Free

Fysieke Roundtable Cybersecurity

Waada the Movement Brassersplein 1, Delft, Zuid-Holland, Netherlands

Op 14 april van 14:00-17:00 organiseren wij een Roundtable gericht op Cybersecurity. Deze Roundtable is bedoeld om de gemeenschappelijke uitdaging aan te pakken waarmee veel organisaties worden geconfronteerd bij het beschermen van hun systemen en gegevens. We zullen ons verdiepen in praktijkcases die worden gedeeld door organisaties binnen ons netwerk, waardoor we de kans krijgen om van elkaars ervaringen te leren en inzicht te krijgen in effectieve cyberbeveiligingspraktijken.