Skip to content

Latest Past Events

Trends 24

Waada the Movement Brassersplein 1, Delft

Vanuit het Thoughtleaders Network hebben we meer dan 60 CXO’s geïnterviewd die vooroplopen in hun vakgebied. Hieruit hebben we de belangrijkste trends en inzichten verzameld en nodigen je uit om de verhalen van deze trendsetters te horen. Hoe hebben zij de uitdagingen van het afgelopen jaar aangepakt en hoe kijken zij naar de toekomst? Dit is een unieke kans om te leren, te reflecteren en je koers te bepalen. Meld je nu aan voor Trends 24 op 24 november in Delft!

Fysieke Roundtable AI

Tijdens deze Roundatble op 29 september gaan we dieper in op het thema AI en dit doen we voor de verandering niet in Delft. We gaan namelijk op bezoek bij Sander Morreau van de ANWB in Den Haag, om daar samen met hen en jou dieper in te duiken in praktijkcases rondom dit thema. Hierdoor krijgen we de kans om nog meer van elkaars ervaringen te leren en nieuwe inzichten te krijgen.

Free

Fysieke Roundtable Cybersecurity

Waada the Movement Brassersplein 1, Delft

Op 14 april van 14:00-17:00 organiseren wij een Roundtable gericht op Cybersecurity. Deze Roundtable is bedoeld om de gemeenschappelijke uitdaging aan te pakken waarmee veel organisaties worden geconfronteerd bij het beschermen van hun systemen en gegevens. We zullen ons verdiepen in praktijkcases die worden gedeeld door organisaties binnen ons netwerk, waardoor we de kans krijgen om van elkaars ervaringen te leren en inzicht te krijgen in effectieve cyberbeveiligingspraktijken.